Premiedryss på grøtfesten

20151118_193110      20151118_200120

Rundt 80 o-løpere med familier koste seg på årets sesongavslutning på Furustad grendehus. Det var servering av grøt med mandel, film fra årets sesong, mannekengoppvisning med klubbtøy, salg av sportsutstyr, utlodning, utdeling av premier og stipend, takk-for-innsatsen-blomster til Per Erik, Annette, Marius, Roger, Einar, Mai Britt, Stein, Øistein og Jon, o-bingo og minimedlemsmøte for de store. Rekruttene fikk ferdighetsmerker, diplomer og pokaler for sin innsats i rekruttkampen. Det var jevnt i toppen av lista, men i år var det Gjendine som kunne reise hjem med den store pokalen. Gratulerer med flott innsats alle sammen!

Det ble delt ut honningpremier til vinnerne i klubbmesterskap lang. Pokalene for beste km-tid i klubbmesterskapet gikk til Lars Erik og Signe. Årets stipender/gavekort til ungdommen gikk til: Ella – mest fremgang, Cornelius – beste treningsinnsats og Signe – best prestasjon/hovedløpsmedalje. Gratulerer!

Takk til Miljøutvalget ved Stine, Lill-Ann og Åge for en hyggelig kveld.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *