NM-helg 2018 – Takk for innsatsen

Dette skrives mens vi fremdeles kan være i lykkerus etter at Sandefjord OK nok en gang har fått skryt fra løpere og NOF for et vel gjennomført arrangement.

Totalt sett har det vært ca 1.300 starter i løpet av helga. Disse ble godt tatt vare på fra parkering til arena til løpskontor til start til kart/løyper til mål til løperdrikke til kiosk (og dessverre noen til førstehjelp) og tilslutt til premiebordet. Alt dette ble utført til den største tilfredsstillelse. Det er godt å være medlem av en slik klubb med mye kompetanse og mye stå-på-vilje.

På vegne av løpsledelsen vil jeg med dette takke alle dere som brukte av deres fritid og stilte opp slik at dette ble en fin opplevelse for både utøvere og oss arrangører. Nå er vi slitne, og skal ha en lang pause, men vi skal ikke se bort fra at NOF gjerne vil at vi skal påta oss noe nytt hovedarrangement om noen år……
 
Noen minnerike opplevelser fra helga sitter sterkere igjen enn andre:
 
* Den kraftige vinden under sprinten som gjorde at mye av min tid ble brukt til å snakke med engstelige foreldre som hadde lest på nettet at man burde holde seg inne i slikt vær. Telt blåst over ende og det var noen ganger vanskelig å stå oppreist, men o-løp ble det. En ekstra takk til arenasjef Trond F og hans mannskap som klarte å lage en arena under slike vanskelige forhold.
 
* Igjen den kraftige vinden som fikk hele bakken under Per Ivar til å løfte seg 15-20 cm der han sto som postvakt.
 
* Det store skiftet av vær fra fredag til lørdag/søndag som gjorde opplevelsen i Kodal til et strålende arrangement under skyfri himmel.
 
* Spenningen under O-idol der Cornelius ledet til det var to poster igjen, men gikk på en bom og kom på den sure Steira-plassen. Dog, også det en fantastisk prestasjon mot landets beste 16-åringer.
 
* De gode tilbakemeldingene vi fikk fra løpere om både kart og løyper under alle dagene.
 
* Premieutdeling med tre verdensmestere samlet: Olav Lundanes. Magne Dæhli og Anders Nordberg.
 
* Handelsbanken-løpet som etter at etteranmeldingene strømte inn fikk nesten like mange deltagere som O-idol og norgescup til sammen (ca 290 startende).
 
* Anne Lise med 40 liters krabbekjele og egen propanbrenner for å varme opp lapskaus til kiosken
 
* Skryt fra Dagfinn (tidtager) og Jan Arild (NOF) for at samarbeidet med oss hadde vært så bra
 
* .. og sist, men ikke minst, de blide SOK’erne som var overalt på arenaen og sørget for at arrangementet ble en suksess
 
 
Takk for denne gang
 
Arne Håkon
Løpsleder