Treningssamling 24. – 25. november i Halden

I samarbeid med Halden Skiklubb arrangerer SOK treningssamling i Halden 24.-25. november for ungdommer fra Vestfold/Telemark og fra Halden. Foreldre er selvfølgelig også velkommen til å være med. Nivå på løypene vil være A-løyper tilsvarende det 15-16 åringene løper i.

Vi bruker trener-ressurser på tvers av klubbene, alle bør ha mulighet til å bli litt bedre på o-tekniske momenter og ha det gøy i skogen.

Det vil være to økter på lørdag og to økter på søndag. Overnatting vil være på klubbhytta til Halden skiklubb, mulig flere steder om deltakerantallet tilsier det.

Lørdag kveld vil vi finne på en sosial samling sammen med ungdommene til Halden.

Detaljert program er ikke klart, men alle bør ta med seg en stor niste ved oppmøte lørdag. Vi spiser felles middag om kvelden. Frokost søndag morgen, hvor vi smører niste. Mer info blir lagt ut på eventor og på Facebook siden til MOT.TV. Hver klubb tar ansvar for transport til sine deltagere, er det noen som mangler transport tar dere kontakt om dette.

Påmelding i Eventor: Trykk på knappen endre søk, velg kategori trening. Om det er noen som bare har mulighet til å være med på deler av samlingen er det fint om du melder deg på i Eventor og gir beskjed på Facebook, sms eller e-post. knut@gjone.info/90973972