Vestfold 2-dagers- Forhåndsrapport: – Generelt er det helt bart og fint i terrenget

Larvik Orienteringsklubb og Sandefjord Orienteringsklubb arrangerer Vestfold 2-dagers neste helg, altså siste helg i mars.

Som vanlig er det et arrangement der Sandefjord OK arrangerer ett løp, og Larvik OK det andre.

Vestfold 2-dagers pleier å være det største arrangementet i sesongstarten på Østlandet.

I år er det mellomdistanse på programmet begge dager.

Sandefjord arrangerer på Østerøya på lørdag, med arena i Skjellvika, nede ved sjøen! Sandefjord arrangerer dessuten et lite nattløp fredag kveld, i Marum like sørvest for Sandefjord («Marumnatta»). Se også egen innbydelse i Eventor (terminlisten). Nattløpet har noe lengre løyper, og fellesstarter.

Larvik står ansvarlig for løpet på søndag – den 31. mars. Dette foregår i Dolviskauen, et meget krevende og bra skogsterreng, til tross for at det er nær kysten. Her ble det arrangert NM junior i 1999, og Hovedløpet i 2015.

På Østerøya er det nå helt bart, og flotte forhold! Vi har hatt en vinter med ganske mye snø, men det er nå nesten bart i terrenget ute i Dolviskauen også. Generelt er det helt bart og fint i terrenget, men det ligger noe snø i noen åpne områder. Det er meldt om bra vær de neste dagene, og ikke minst neste helg!