KM i Skien

I helga ble det arrangert KM-lang for Telemark og Vestfold o-kretser på Gulset. Arrangørene kunne tilby mye skråliorientering i fint blåbærterreng med noen muligheter for stiløping rundt. Kretsmestere på langdistansen fra SOK ble Cornelius i H13-14, Trond G. i H21 og Stine i D45. I tillegg ble det sølv-medalje til Signe og bronse til Ella D17-18 og bronse til Hallvard i H17-18. Ellers vant Emilie J. D13-16C og Anders ble best av SOK-gutta i H11-12 på 2. plass. Flott innsats i sommerværet☺. 

Søndag ble det arrangert stafett. Theodor og Brage vant H11-12 før Larvik OK og POL. I H13-16 tok Jonas og Cornelius bronse etter bra løping. Hallvard, Knut Ivar og Trond løp inn til gull i Vestfold i H17. D17-laget vårt løp bra og kjempet i toppen, men ble disket pga feilklipp. Ny mulighet i NM i Bodø for dem😊.