Ukas treningsløp 18.-24. mai

Ukas treninger er i Hjertnesskogen. Parkering ved Ranvik ungdomsskole. Løypelegger er Stein Martinsen. Stine Arntzen og Trond Foss har lagt ut små skjermer på postene. 
 
A-løypa er både på vanlig kart og kurvekart. Løypa bør løpes i konkurransefart, for å trene ut og inn løping til postene på en best mulig måte. Det er mange retningsforandringer så vær nøye med å ha riktig retning ut av posten. Retningen ut av posten skal du ha klar før du løper inn i posten, og gjerne kurs også. Pass også på å ha en god inngang til posten, siste sikre. Prøv å hold en god flyt gjennom posten, ikke stoppe. Har du ikke neste strekket klart må du stoppe, og ikke løpe før du har riktig retning klar. Dumt å løpe ut i feil retning. 
 
Alle løypene ligger i tillegg på Eventor, hvor du også kan legge inn GPS spor i Livelox