Treninger og løp uke 37

Ukas treningsløp 7.-13. september er på Marum ved Oksholmen. Vi oppfordrer til treningsoppmøte torsdag kl. 18.00. Da vil trenerne være til stede med kart og plastlommer. Om du kjører sørover forbi Store Bergan Skole kommer du til parkering. Møt opp kl.18.00  GPS

A-løypa er en momentløype. Den starter med linjeorientering hvor det er satt ut noen poster i terrenget som du skal merke deg. Så går den over i postplukk og to områder hvor kartet er fjernet og du må bruke kompasskurs. 

A-løype Oksholmen

B-løype Oksholmen

N Oksholmen

Tirsdag:Høstcupen i Stokke. Fristart mellom kl.16.30 – 18.30 . Påmeldingsfrist tirsdag kl. 14.00

Lørdag: O-Challenge med Prolog og jaktstart for de mellom 13 – 16 år. For andre fristart fra kl. 14.00-16.00 Har du ikke fått oppgave så meld deg på.:) Påmeldingsfrist onsdag. 

Søndag: Trolloløpet påmeldingsfrist tirsdag.