O-Challenge

Sandefjord Orienteringsklubb arrangerte i helgen orienteringskonkurransen O-Challenge. O-Challenge er et nytt arrangement og består av en prolog og en etterfølgende jaktstart for ungdommer mellom 13 – 16 år. Arena var rett ved Bjørnerød gård, rett nord for Foksrød. Løpsterreng på begge sider av E18. Med få detaljer ble det morsom og utfordrende orientering for de 40 ungdommene som stilte til start. To løp med kun en liten pause i mellom krevde en skikkelig kraftanstrengelse og det var enda vanskeligere å holde hodet kaldt til orienteringen. Samtidig som O-Challenge ble arrangert, arrangerte vi et ordinært løp for alle andre aldersgrupper. Det ble derfor et lang dag for de 30 funksjonærer som bidro til at dette ble et svært bra arrangement. Vinner i klasse D13-14 ble Pernille Zagar fra Larvik OK, D15-16 Mathea Gløersen fra Tønsberg og omegn OL, H13-14 Magnus Sigurdsson fra Stokke IL, H15-16 Gabriel Gjone fra Sandefjord OK. Bilder fra løpet