Informasjon fra Sandefjord Orienteringsklubb uke 46

Som en følge av den siste tids økning i korona smitte har Sandefjord kommune bestemt følgende tiltak gjelder for idretten:

  • All breddeidrett for voksne stanses. Dette gjelder organisert trening, stevner, cuper, turneringer og kamper.
  • Organisert trening for barn og unge under 20 år opprettholdes.
  • Stevner, cuper, turneringer eller kamper utenfor kommunens grenser anbefales ikke.

Gymsalen er stengt for de over 19 år. Garderobene er fortsatt stengt.

Siden det fortsatt er tillatt å organisere trening for barn og unge under 20 år, vil Sandefjord OK fortsatt organisere treninger for disse.

Mandag: Oppmøte kl. 17.30. ved Bugårdsdammen.

Torsdag: Oppmøte kl. 18.00 ved Breidablikk ungdomsskole.  

Det er også bestemt at vinterjukolaene som var planlagt i november blir erstattet med ukas løype. Skien OK vil denne uken ha ukas løype fra onsdag til søndag fra Kollmyr skole. Livelox på alle løypene. Løypene finner du på Eventor under treninger. Har du ikke printer, ta kontakt så ordner jeg utskrift av kartet som kan hentes i postkassen min.

Neste uke skulle Sandefjord OK arrangere vinterjukola. Den vil bli erstattet med ukas løype som vil henge ute fra søndag morgen til neste mandag morgen (15.-22.november). Løypene er tilpasset natt-orientering. Nivå enkel C, A-kort og A-lang. Parkering ved Unneberg skole, start ved Sletta, mål ved skolen. Postskjermer med refleks. Løypene finner du under treninger på Eventor, og på klubbens webside. Livelox på alle løyper. Printet kart finner du i min postkasse fra søndag morgen til søndag kveld. Løypelegger Gabriel Gjone.