Pinseløpene på Kongsberg 27.-29. mai

Kongsberg OL ønsker tradisjonstro alle velkomne til 3 dager med o-løp i flotte omgivelser. Funkelia med Knutefjell er et av våre flotteste terreng, dominert av en slalåmbakke og av glissen furuskog med god sikt og løpbarhet. Mange stier og kulturminner (gruver og ruiner) i dette populære turområde byr på sikre alternativer for dem som ikke alltid er like trygge i skogen.

Mellomdistanse – lørdag 27. mai

Langdistanse – søndag 28. mai

Mellomdistanse – mandag 29. mai

 Det er norgescup og JWOC-testløp for juniorer hele helgen og ungdomsstafett (D/H11-12 og D/H13-16) på mandag.

Klubben arrangerer felles overnatting (gratis) i barnehagen mormors have. Alle må ta med medbrakte madrasser. Hver enkelt tar med eget brød og pålegg. Det anbefales å dusje på arena, da det ikke er dusj på overnattingsstedet. Kontakt Sigrun Gjone om du ønsker å benytte deg av dette.